Fujitsu Universal Power LR03 Alkaline AAA İnce Kalem Pil 2Li Blister
Fujitsu Universal Power LR03 Alkaline AAA İnce Kalem Pil 2Li Blister

Fujitsu Universal Power LR03 Alkaline AAA İnce Kalem Pil 2Li Blister (900.183.503.036)

Marka : Fujitsu
Fiyat : ₺6,94(KDV Dahil)
₺2,31 'den başlayan taksitlerle

Alkalin Piller

 

Alkalin Pil, günümüzde en yaygın olarak kullanılan ve bilinen Pil çeşitidir. En bilinen özellikleri ise uzun ömürlü oluşlarıdır. Alkalin Pil boyutları AA, AAA, C, D ve 9V şeklindedir. Pek çok kullanım alanı vardır. Kumanda, Ölçüm Cihazları, Fotoğraf Makinaları, Müzik Çalar, El Feneri, Radyo, Duvar Saatleri, Tansiyon Aletleri, Isı Ölçer, Yüksek Güç Gerektiren cihazlarda kullanılmaktadır.

 

Markası Fujitsu
Kimyası Alkalin
Voltajı 1.5 V
Boyutu 10.2 MM X 44.2 MM
Pil Sayısı 2 Adet
Barkod Numarası 4976680863500
Menşei China
Özellikleri Alkaline İnce Kalem Pil Uzun Ömürlü
Uygulamalar Kumanda, Ölçüm Cihazları, Fotoğraf Makinaları Müzik Çalar, Oyuncak, Büro Makinaları, Kapı Kolları, Alarma Sistemleri, Araç Kumandaları, El Feneri, Radyo, Klavye Mouse Setleri, Duvar Saatleri, Tansiyon Aletleri, Isı Ölçer, Yüksek Güç Gerektiren Cihazlar, Kişisel Bakım Setleri, Hesap Makinaları, Akıllı Kumanda, Kafa Fenerleri, Çelik Elektronik Kasalar

 

 

 

İPUÇLARI

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

•Cihazlarınızı uyku moduna almaktansa tamamen kapatmak pil ömrünü uzatmak için önemli olacaktır.  • Pilleri çöp kutusuna atmak yerine Pil Atık Kutularına atmanız gerekmektedir.
• Piliniz için satın aldığınız Şarj Cihazı, Pil boyutlarına uygun olmalıdır. •Akan ve sızdıran pillere doğrudan elle temasta bulunmamalısınız. Eğer akıntı elinize bulaşırsa bol suyla elinizi sterilize etmeniz gerekmektedir.
•Cihazınızda 2 adet pil kullanıyorsanız. Performans alamadığınızda 2 adeti birden değiştirirseniz, başlangıç ve bitişi birlikte olur ve performansı daha etkili olur. •Cihazlarınız belirli bir Pil çeşidiyle çalışmaktadır. Kullandığınız cihazdaki talimatlarda yer alan Pil Çeşidini kullanmanız dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardandır.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR