Fujitsu 6LF22G 9V Alkalin Pil

Fujitsu 6LF22G 9V Alkalin Pil (900.183.503.014)

Marka : Fujitsu

Fujitsu 6LF22G 9V Alkalin Pil

  

Alkalin Pil

 

 

Uzun ömürlü 1,5 Volt ve yüksek akım gerektiren cihazlarda tercih edilen saklama ve raf ömrü uzun olan pillerdir. Acil ihtiyaç durumlarda ulaşılabilecek olması ve maliyeti açısından ihtiyaca en uygun pil grubundadır.

 

Eski tarzda olan çinko pillere göre daha yüksek performans ve daha uzun süre kullanım süresi sağlamaktadır. Halk arasında genellikle tabiri "akmayan piller"dir. Alkalin piller şarj edilemez. Eğer cihazınızda alkalin pil kullanıyorsanız, cihazınıza ihtiyacınız kalmadığı durumlarda, pili cihazınızdan çıkarmanız daha etkili olacaktır. Bu sayede daha uzun süreli bir alkalin pil kullanım süresine sahip olacaksınız. Alkalin pillerin bir çok farklı boyutları vardır, AA olarak adlandırılan piller sıradan günlük hayatta en çok kullanılan kalem pillerdir LR06 olarak da adlandırılmaktadır. Diğer alkalin pil çeşitleri ise AAA İnce kalem piller LR03 olarak da adlandırılır, AAAA incenin incesi kalem pil, C boy orta boy piller LR14 olarak adlandırılır , D boy büyük boy piller ve 9 volt pillerdir. 

 

 

 

 

 

 

 

MarkasıFujitsu
KimyasıAlkalin
Voltajı9 V
Kapasitesi600 miliamper
Ağırlık45 gram
Boyutu46.5 x 12.45 mm
Pil Sayısı1 Adet
MenşeiMalezya
ÖzellikleriŞarj edilmez, Sıradan çinko karbon pillere oranla 10 kata kadar daha uzun kullanım ömrü
Uygulama AlanlarıKumanda, Ölçüm Cihazları, Fotoğraf Makinaları Müzik Çalar, Oyuncak, Büro Makinaları, Kapı Kolları, Alarma Sistemleri, Araç Kumandaları, El Feneri, Radyo, Klavye Mouse Setleri, Duvar Saatleri, Tansiyon Aletleri, Isı Ölçer, Yüksek Güç Gerektiren Cihazlar, Kişisel Bakım Setleri, Hesap Makinaları, Akıllı Kumanda, Kafa Fenerleri, Çelik Elektronik Kasalar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR